• Ново
45 мм Околовръстен Трион, Отварачка за дупки С Диамант Покритие, Електрическа Бормашина с Червена Директен Дръжка на Инструмент за Электродрели, Настолна Бормашина

45 мм Околовръстен Трион, Отварачка за дупки С Диамант Покритие, Електрическа Бормашина с Червена Директен

BGN 3.96

Сума
Налично за поръчка

【Защитно покритие】Повърхност пильного платно на околовръстен триони, покрита с червено покритие, което увеличава срока на експлоатация на продукта и подобрява лекотата на използване 【Конструкция с директен опашка】Пильная корона околовръстен триони има директен джолан, който е подходящ за повечето ръчни електрически дрелей, представени на пазара, и има широка гама от приложения. 【Волнистое Пильное платно】Пильный диск околовръстен триони има вълнообразен туристи, както и голям отвор за отстраняване на стружки, предназначен за лесно отстраняване на стружки и е по-безопасно. 【Широк спектър от приложения】Околовръстен видях по-подходяща за пробиване на отвори в мрамор, гранит, бетон, изкуствен камък, камъчета и други материали. 【Високо качество】cutting edge околовръстен триони допълнени от висококачествени диамантени частици, които лесно се повреждат и пробиване се случва по-бързо. 【Защитно покритие】Повърхност пильного платно на околовръстен триони, покрита с червено покритие, което увеличава срока на експлоатация на продукта и подобрява лекотата на използване. 【Конструкция с директен опашка】Пильная корона околовръстен триони има директен джолан, който е подходящ за повечето ръчни електрически дрелей, представени на пазара, и има широка гама от приложения. 【Волнистое Пильное платно】Пильный диск околовръстен триони има вълнообразен туристи, както и голям отвор за отстраняване на стружки, предназначен за лесно отстраняване на стружки и е по-безопасно. 【Широк спектър от приложения】Околовръстен видях по-подходяща за пробиване на отвори в мрамор, гранит, бетон, изкуствен камък, камъчета и други материали. 【Високо качество】cutting edge околовръстен триони допълнени от висококачествени диамантени частици, които лесно се повреждат и пробиване се случва по-бързо.Спецификация : Тип на продукта : Пильное длето Материал : быстрорежущая стомана, диамант Приложение : Пробиване в мрамор, гранит, бетон, изкуствен камък, камъчета и други материали; широко се използва в подреждането на дома, поделках ръчно изработени и на други сцени.

Декларирани характеристики

Item Type:
Saw Bit
Material:
High speed steel, diamond
Application:
Drilling in marble, granite, concrete, artificial stone, pebbles and other materials; widely used in home improvement, DIY hand-made and other scenes.
Applicable Equipment:
Electric drill, bench drill
Aperture:
Approx. 45mm / 1.8in
Total Length:
Approx. 83mm / 3.3in
Shank Type:
Straight Shank
Color:
Red
Package List:
1 x Saw Bit :

Свързани продукти