• Ново
ZHUHW Въздушен Дренаж Бластер Пистолет Тоалетка Земснаряд Помпа за Пречистване на Баня Мивка Отварачка за тръби Буталото (Цвят: E)

ZHUHW Въздушен Дренаж Бластер Пистолет Тоалетка Земснаряд Помпа за Пречистване на Баня Мивка Отварачка

BGN 27.84

Сума
Налично за поръчка

Размери : 27,5*28,5 см /10,83*11,23" Сфера на приложение : Unclogged тоалетни чинии, подови канали, мивки, канализационни колектори, казанчета и т. Съвет : Горловина тоалетната или горловина тръби трябва да бъдат плътно затворени.В противен случай на изтичане на въздуха да се отрази ефектът на употреба.Можете да добавите още малко вода за потапяне във вода, за да се предотврати изтичане на въздух.Защитно фолио е предназначена, за да се предотврати пръскане на вода под силно налягане. Размери : 27,5*28,5 см /10,83*11,23 инча. Област на приложение : Unclogged тоалетни чинии, подови канали, мивки, канализационни колектори, казанчета и т. Съвет : Горловина тоалетната или горловина тръби трябва да бъдат плътно затворени.В противен случай на изтичане на въздуха да се отрази ефектът на употреба.Можете да добавите още малко вода за потапяне във вода, за да се предотврати изтичане на въздух.Защитно фолио е предназначена, за да се предотврати пръскане на вода под силно налягане.Спецификация : Материал на продукта : ABS-пластмаса обхващат Материал : гума Размер : 27,5 * 28,5 см / 10,83 * 11,23 "Тегло на продукта : 650 g Област на приложение : Unclogged тоалетни чинии, подови канали, мивки, канализация, тоалетни чинии и т. Съвет : Горловина или наставка на тоалетни трябва да бъдат плътно затворени.В противен случай на изтичане на въздуха да се отрази ефектът на употреба.Можете да добавите още малко вода за потапяне във вода, за да се предотврати изтичане на въздух.Защитно фолио е предназначена, за да се предотврати пръскане на вода под силно налягане. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката. Поради ръчно измерване се допуска отклонение в 1-3 виж Горловина корк и дупка за тоалетна или горловина тръби трябва да бъдат плътно затворени, в противен случай на изтичане на въздуха да се отрази на ефекта.

Декларирани характеристики

Product material:
ABS plastic
Gap material:
rubber
Size:
27.5*28.5cm/10.83*11.23
Product weight:
650g
Scope of application:
Unclogging of toilets, floor drains, sinks, sewers, toilets, etc.
hint:
The and the toilet mouth or nozzle should be tightly sealed.:
Otherwise, air leakage will affect the use effect. You can add a little more water to immerse the in the water to prevent air leakage.:
The anti-splash film is designed to prevent strong pressure from splashing out of the water.:
notes:
1. Due to different displays and lighting effects, the actual color of the product may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks!:
2. Due to manual measurement, please allow a measurement deviation of 1-3cm.:
Plug mouth and toilet port or pipe mouth should be tightly sealed, otherwise the air leakage affects the effect. :

Свързани продукти