• Ново
Врата копчето за баня в шкаф, Набор от каси за Врати дръжки от неръждаема стомана, Тежка Модерна Стъклена Врата Дръжка за душ в хотелската фоайето, Дълга Разтегател?

Врата копчето за баня в шкаф, Набор от каси за Врати дръжки от неръждаема стомана, Тежка Модерна Стъклена Врата

BGN 223.48

Сума
Налично за поръчка

♥ Лесна инсталация : Аксесоари в комплект, включват инструменти за инсталиране, просто да пробия 2 дупки на вратата и се пристяга с отвертка и шестигранным ключ, за да опростят инсталацията ♥ Здрава неръждаема стомана 304 : Двухтактные дръжки са изработени от много устойчив на опън с висока якост от алуминиева сплав с висока устойчивост на корозия, вода и деформации, което осигурява дълги години на красота и дълголетие. ♥ Широко приложение : дръжки на Вратите може да се използва за вътрешни и външни врати, дърво, гараж, хамбар, навеси, шкафове, плъзгащи се врати, вратата суинг и още много други.Избирайте от различни стилове, за да украсят дома си!. ♥ Широка съвместимост : тази дръжка може лесно да се инсталира на подвижен стъклен вратата на бараката, вътрешна распашную вратата или дори на вратата на гардероба.Също така може да се използва с врата капаче, заключване с парола или ключалка с ключ.Ако имате някакви други нужди, моля свържете се с нас по електронната поща, ние винаги сме до вас, благодарим ви за покровителство и желаем ви щастлив живот!. ♥ Лесна инсталация : Аксесоари в комплект, включват инструменти за инсталиране, просто да пробия 2 дупки на вратата и се пристяга с отвертка и шестигранным ключ, за да опростят инсталацията. ♥ Здрава неръждаема стомана 304 : Двухтактные дръжки са изработени от много устойчив на опън с висока якост от алуминиева сплав с висока устойчивост на корозия, вода и деформации, което осигурява дълги години на красота и дълголетие. ♥ Широко приложение : дръжки на Вратите може да се използва за вътрешни и външни врати, дърво, гараж, хамбар, навеси, шкафове, плъзгащи се врати, вратата суинг и още много други.Избирайте от различни стилове, за да украсят дома си!. ♥ Широка съвместимост : тази дръжка може лесно да се инсталира на подвижен стъклен вратата на бараката, вътрешна распашную вратата или дори на вратата на гардероба.Също така може да се използва с врата капаче, заключване с парола или ключалка с ключ.Ако имате някакви други нужди, моля свържете се с нас по електронната поща, ние винаги сме до вас, благодарим ви за покровителство и желаем ви щастлив живот!.Комплект повдигащи дръжки могат не само да подобрят външния вид на вратите, но и гарантира безопасността на употребата му.Той се монтира на всички видове врати, включително, но не само, стъклени и дървени врати.

Декларирани характеристики

- Material:
304 Stainless Steel
- Finish Type:
Plating Coated
- Color:
Gold, Black, Rose Gold, Silver
- Dimension:
40/ 60/ 80/ 120cm
★ Package Included:
- 1 X Pull Handle:
★ Feature:
- Suitable for interior and exterior use.:
- Exquisite design, sturdy and durable.:
- Mountable on wood door, metal/ fiber/ glass door, etc.:
- Durable 304 stainless steel is perfect under any weather condition.:
- Accessories complete provide you with an easy installation experience.:
- The surface of the electroplated finish will not leave any fingerprint marks.:
- Create this unmistakable, warm and welcoming feeling in your home.:
★ Notice:
- Each purchase comes as a pair of door pulls for inside and outside of a single door. For double doors, 2 pairs are required.:
- Due to different batches and manual measurement, there may be slight error, thank you for your understanding.:
- All the above pictures are displayed, and the different display effects may be different. Please refer to the actual product.:
★ Efficient Service:
- If you have any questions about our products or orders, please contact us by email and we will be happy to assist you and respond to you within 24 hours. :

Свързани продукти